Hulahop og Jonglering

Innercirq laver hold i Hulahop og Jonglering fra januar. Anna vil undervise to Hulahop hold, et børnehold fredag eftermiddage 16:15 til 17:15 og et voksenhold torsdage aftener 19:15 til 21:15. Markus og Morten vil undervise i Jonglering tirsdage 19:30 til 21:30. Tilmelding er åben, se mere under hold.

Hulahop

Børn: Velkommen til sjov træning, hvor vi laver tricks, danser og leger med hula hop ring. Udover kendte øvelser som at svinge hula hopen om maven, halsen, armene og benene, vil du også lære mange nye spændende tricks. Efterhånden som vi lærer tricks, sætter vi dem sammen til dansekoreografier. Vi slutter timen af med stræk for at blive mere fleksible i vores hula hop-dans. Timen har fokus på at lære gennem glæde og selvudfoldelse.

Voksne: På dette hold vil du lære en hel del nye hula hop-tricks. Både såkaldte “on body” og “off body” tricks. Du vil også lære overgange mellem tricksene, og vi arbejder med kombinationer og free-style dans med hopen. Timen slutter vi af med at strække for at blive mere fleksible. Hula hop er en bevægelsesform som tilbyder en masse glæde, sjov og træning uden, at man måske tænker over, at man træner. Holdet arbejder på alle niveauer med differentieret undervisning.

.

Jonglering

Dette hold er for dig som ønsker at lære jonglering, allerede kan jonglere, synes jonglering er interessant eller bare vil prøve noget nyt!

Vi kommer til, at gennemgå flere forskellige jonglerfngsdicipliner som boldjonglering, keglejonglering, diabolo, passing, balance og meget mere!

For at være med på holdet behøver du ingen erfaring eller udstyr og hvis du alleredet er en dygtig jonglør, så giver vi dig massere af nye tricks, koncepter og metoder til at blive en endnu bedre jonglør!

Jonglering er god træning for både koordination og koncentration. Samtidigt er det både utroligt sjovt og cool at lave.

Hvad venter du på? Tilmeld dig jonglering nu!